Aritmo tim

Zoran "Zoki" Pavlović

Pronalazač i vlasnik

Zoran

Polimat, renesansni čovek, filozof i majstor zagonetki, gospodin Pavlović veruje da ljudi mogu da rade šta god da im je na pameti i da je naša sposobnost učenja neograničena. Na svojim putovanjima širom sveta susretao se i igrao sve vrste igara, a sa Aritmom je stvorio zaista jedinstvenu slagalicu kojoj nema premca. Pored Aritma, gospodin Pavlović je izumeo i preko 100 drugih igara, uključujući Zoki™ porodicu igara.

Ja ne ‘igram igrice’ … Ja ih izmišljam!

Vojin "Đio" Petrović

Razvoj, programiranje i dizajn

Vojin

Multilingivsta na računarskom jeziku, Vojin je širom sveta poznat kao Mozak Balkana. Tim od jednog čoveka koji može da programira kao tim od 30 ljudi, ne postoji računarski program koji ne može da nauči brže nego što je većini nas potrebno da pronađu parking mesto. Čarobnjak za računare i matematički vunderkid od 7 godine, njegova strast je njegovo delo i njegov rad je njegova strast. Da su Olimpijske igre imale desetoboj za računarsko programiranje, Petrović bi bio nosilac Zlatne medalje.

Kompjuteri su moje zadovoljstvo, a moje zadovoljstvo je moj posao.

Gary "G" Landi

Menadžer projekta i autor tekstova

Gary

Čovek od ideje i kreativni mislilac, „G“ je bio sjajan um koji je tražio dom kada mu se put ukrstio sa Zokijem Pavlovićem. Gospodin Landi otkriva da postoji radost i zadovoljstvo u pokušaju da se svet popravi rečima. Pritom nastoji da sledi mudrost Ernesta Hemingveja i „da se potrudi da napiše ono što je istina“. Dakle, ako je matematika istina, onda je gospodin Landi pronašao dom.

Bolje je igrati i izgubiti, nego uopšte ne igrati.

Miljan Peleš

Razvoj i dizajn

Miljan Peleš

Ambiciozni Android & Java & Game Developer i UI/UX dizajner koji je svoj put u svetu računara započeo sa 8. godina. Miljan je mladi stručnjak za dizajn bilo koje vrste i razvoj Android aplikacija. Ne tako davno, on je skočio u svet razvoja igara i zaronio u potpuno novu dimenziju ispunjenu misterioznim stvorenjima IT odeljenja. Miljan je kreativan i posvećen dizajner i programer, zaista voli svoj posao i daje sve od sebe da klijenti budu zadovoljni.

Jedini način da radite sjajan posao je da volite ono što radite

Kako Vam možemo pomoći?